orange-legal-update

Uitzending Radar 5 december 2016 over de rechtsbijstandsverzekering!

Ruim drie miljoen Nederlanders hebben een rechtsbijstandverzekering. Die verzekering is bedoeld als bescherming wanneer je te maken krijgt met een juridisch geschil. Maar hoe goed behartigt de verzekeraar jouw belangen?

De juristen die zij inzetten willen wel héél graag schikken. En het is de vraag of het überhaupt wel zin heeft een rechtsbijstandverzekering te hebben, zo is in de aankondiging van de uitzending op de website van Radar te lezen

Via grote reclamecampagnes met slogans als “DAS opgelost!” en “Gewoon een goede rechtsbijstandsverzekering!” hebben de verzekeraars door de jaren heen zeer veel klanten geworven voor het product rechtsbijstandsverzekering.

Maar wat heb je nu eigenlijk aan de rechtsbijstandsverzekering en zijn de belangen van de consument wel in goede handen van de rechtsbijstandsverzekeraars?

Op 5 december 2016 zendt Radar live een item uit over het product rechtsbijstandsverzekering. Orange Legal zal in die uitzending mogelijk ook verschijnen. De live-uitzending zal beginnen om 20.30 uur.

Om kennis te nemen van de aankondiging van de uitzending bij Radar: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/rechtsbijstandverzekering-1/

Deel dit artikel:

Picture of Floris Zwartkruis

Floris Zwartkruis

Orange Legal is een modern en ambitieus juridisch advieskantoor voor bedrijven en particulieren binnen de Randstad, met specialisatie arbeidsrecht.

Laatste nieuws

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).