Arbeidsmediation

Arbeidsconflicten lossen vaak niet vanzelf op. En zowel op de werknemer als werkgever rust de verplichting om de-escalerend op te treden en te zoeken naar overleg.

De wet bepaalt in artikel 7:629 lid 3 sub d BW dat aan de werknemer geen loon toekomt tijdens ziekte als hij niet meewerkt aan door de werkgever of aangewezen deskundige (door bijvoorbeeld een bedrijfsarts) gegeven redelijke voorschriften.

Dit kan er dan toe leiden dat jouw werkgever het loon stop zet. Of dit toelaatbaar is hangt af van de omstandigheden van jouw zaak. Leg daarom gerust jouw zaak aan ons voor en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag + antwoord

Vragen over arbeidsmediation

Hoe hoog is mijn ontslagvergoeding?

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Transitievergoeding berekenen

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Hoe hoog is mijn ontslagvergoeding?

We berekenen graag jouw ontslagvergoeding

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Hoe hoog is mijn transitievergoeding?

We berekenen graag jouw transitievergoeding

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).