orange-legal-update

Sander Dekker overweegt beantwoording Kamervragen Achmea over Prinsjesdag heen te tillen!

UPDATE: Orange Legal heeft uit betrouwbare bron vernomen dat minister Sander Dekker de beantwoording van Kamervragen naar aanleiding van het schaamteloze optreden van Dekker rond zijn bezoek aan Achmea rechtsbijstand over Prinsjesdag 2018 (de derde dinsdag van september) heen wil tillen.

Wat vindt u? Zie www.kamervragen.nu!

Waarom deze post?

Orange Legal maakt zich al vele jaren sterk voor (gratis) kennisdeling en kwalitatief goede rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht (het specialisme van Orange Legal). Daarnaast zet Orange Legal zich in voor de belangen van de consument en voor onze rechtsstaat.

Orange Legal verkiest daarbij verschillende media, zoals TV en sociale media. Ook zijn op de website www.orangelegal.nl tal van publicaties te vinden.

Dit artikel is geschreven door mr. Floris Zwartkruis. Zie ook www.orangelegal.nl Voor eventuele vragen over arbeidsrecht of over de inhoud van deze post kunt u een e-mail sturen naar: info@orangelegal.nl

Deel dit artikel:

Picture of Floris Zwartkruis

Floris Zwartkruis

Orange Legal is een modern en ambitieus juridisch advieskantoor voor bedrijven en particulieren binnen de Randstad, met specialisatie arbeidsrecht.

Laatste nieuws

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).