orange-legal-update

Orange Legal pakt juridische personeelsproblemen bij de bron aan met preventieve kostenbesparende aanpak

“Tweedeling” van werkgevers door nieuwe arbeids- en ontslagrecht.
Het nieuwe arbeids- en ontslagrecht zal over ruim twee maanden (1 juli 2015) volledig in werking zijn getreden. Met de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) is de grootste wijziging van het arbeids- en ontslagrecht sinds de Tweede Wereld Oorlog een feit. Door de vernieuwde regelgeving zal naar verwachting een tweedeling ontstaan van werkgevers.

Enerzijds zullen er werkgevers zijn die geen of onvoldoende voorzieningen treffen. Zij voldoen niet aan de nieuwe regelgeving en zullen vroeg of laat de rekening gepresenteerd krijgen. Anderzijds zullen er werkgevers zijn die wel maatregelen treffen zodat zij in overeenstemming handelen met de nieuwe regelgeving. Laatstgenoemde werkgevers zullen profiteren van lagere “afscheids”-vergoedingen (ontbindings-, beëindigings- en transitievergoedingen).

Orange Legal pakt uw personeelsproblemen bij de bron aan
Terwijl de meeste werkgevers nog gewend zijn om bij een probleem met een of meerdere werknemers “Old School” een advocaat te bellen, pakt Orange Legal de personeelsproblemen bij de bron aan.
Resultaat: veel lagere afscheidsvergoedingen en besparing op de advocaatkosten tot wel 95%.

“Old School advocaat bellen”
Het “OldSchool advocaat bellen” is onnodig duur en niet meer van deze tijd. Doorgaans is het dweilen met de kraan open omdat het onderliggende probleem niet wordt opgelost, of soms zelfs wordt verergerd.

Nieuwe preventieve aanpak
Orange Legal biedt werkgevers de nieuwe preventieve aanpak waarbij in samenspraak de personeelsdossiers op een verantwoorde en professionele wijze worden aangelegd en opgebouwd. Daarbij wordt ook het personeelsbeleid in overeenstemming gebracht met de eisen die de rechtspraak daaraan stelt (zoals: “goed werkgeverschap”).

Rechtsbijstand “new style” resulteert in “win-win situatie”
In voorkomend geval verleent Orange Legal ook de benodigde rechtsbijstand. Daarbij maakt Orange Legal gebruik van opgedane kennis en ervaring als advocaat binnen de top 15 van de advocatuur. Werkgevers kunnen daarom rekenen op een uitstekende dienstverlening tegen concurrerend tarief.

Interesse?
Neem vrijblijvend telefonisch contact op met mr. Floris Zwartkruis
Mobiel (06) 371 67 045
E-mail via info@orangelegal.nl of klik op de volgende link voor het contactformulier

Deel dit artikel:

Picture of Floris Zwartkruis

Floris Zwartkruis

Orange Legal is een modern en ambitieus juridisch advieskantoor voor bedrijven en particulieren binnen de Randstad, met specialisatie arbeidsrecht.

Laatste nieuws

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).