q&a

Laatste kans/plekken: Meld je uiterlijk vandaag aan voor de Q & A Arbeidsrecht borrel a.s. donderdag 22 juni 2017 bij Horlings te Amsterdam!

A.s. donderdag 22 juni 2017 wordt van 17.00 uur-20 uur de allereerste borrel van de groepen Q & A Arbeidsrecht / Q & A Business Events gehouden.

Wie komen er? Meer dan 100 aanmeldingen!

Er hebben zich inmiddels meer dan 100 deelnemers aangemeld voor dit event! Aanmelden kan alleen vandaag nog door een e-mail te sturen naar:

–> events@orangelegal.nl 

Vermeld duidelijk: Naam, functie, Bedrijf en e-mail/telefoonnummer. Doe dat ook voor een eventuele introducee.

Doel van de borrel

De borrel is opgezet als kruisbestuiving tussen advocaten/juristen, HR-medewerkers, arbeidsrechtprofessionals en directie/bestuur van bedrijven. Een uitstekende opportunity voor een ontmoeting, nadere kennismaking. Wie weet leidt de borrel tot fraaie samenwerkingen.

Waar?

De borrel vindt plaats bij het gerenommeerde accountantskantoor/belastingadvieskantoor Horlings Nexia te Amsterdam (vlakbij het Okura hotel). Het adres is Jozef Israelskade 46 te Amsterdam. De contactgegevens van Horlings vind je hier: https://www.horlingsnexia.nl/contact/

Deelname is gratis

Leuk om te vermelden is dat Horlings Nexia Premium sponsor is van Q & A Arbeidsrecht/Q & A Business Events. De kosten voor de organisatie & deelname aan de borrel, evenals de hapjes en verkoelende drankjes komen volledig voor rekening van Horlings! De deelname is dus kosteloos.

De parkeerplaatsen op het terrein van Horlings zijn inmiddels fully booked. Mocht je mogelijkheden zien om zonder auto te komen, dan kan de parkeerplek worden benut voor iemand anders. Dat wordt uiteraard gewaardeerd.

Er zijn nog enkele (gratis) parkeerkaarten voor het naastgelegen Okura-hotel beschikbaar bij Horlings.

Bevestig jouw deelname uiterlijk vandaag!

Als je ook aanwezig wilt zijn, is het van belang dat je jouw/jullie deelname vandaag bevestigt.  Wees er dus snel bij!Aanmelding na vandaag is niet meer mogelijk. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail  naar: events@orangelegal.nl. Vermeld duidelijk: Naam, functie, Bedrijf en e-mail/telefoonnummer. Doe dat ook voor een eventuele introducee. Je ontvangt dan een bevestiging van de deelname en benodigde informatie.

De borrel start 22 juni 2017 om precies 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Kom dus op tijd!

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal welkom te mogen heten.

Tot a.s. donderdag!

Mr. Floris Zwartkruis

Orange Legal (www.orangelegal.nl)

Deel dit artikel:

Picture of Floris Zwartkruis

Floris Zwartkruis

Orange Legal is een modern en ambitieus juridisch advieskantoor voor bedrijven en particulieren binnen de Randstad, met specialisatie arbeidsrecht.

Laatste nieuws

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).