orange-legal-update

Borrel Q & A Arbeidsrecht 22 juni 2017: voor advocaten/juristen, HR, en arbeidsrechtprofessionals

Beste allemaal,

VOOR WIE? Q & A Arbeidsrecht is georganiseerd voor advocaten/juristen, HR/HRM en arbeidsrechtprofessionals.

Het event is een mooie opportunity voor de deelnemers om elkaar te ontmoeten. Wie weet leidt de bijeenkomst tot fraaie samenwerkingen. Wees erbij dus!

DATUM: 22 juni 2017 

Op donderdag 22 juni 2017 van 17.00 uur-20.00 uur wordt de allereerste borrel van de groepen Q & A Arbeidsrecht / Q & A Business Events gehouden.

ADRES:

De borrel vindt plaats bij het gerenommeerde accountantskantoor/belastingadvieskantoor Horlings Nexia te Amsterdam (vlakbij het Okura hotel)Het adres is: Jozef Israelskade 46 te Amsterdam. De contactgegevens van Horlings vind je hier: https://www.horlingsnexia.nl/contact/

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het terrein van Horlings zelf.

Over de borrel/kosten

Leuk om te vermelden is dat Horlings Nexia Premium sponsor is van Q & A Arbeidsrecht/Q & A Business Events. De kosten voor de organisatie & deelname aan de borrel, evenals de hapjes en drankjes komen volledig voor rekening van Horlings! De deelname is dus kosteloos.

HOE SCHRIJF JE IN? door een bericht te sturen naar events@orangelegal.nl

Als je aanwezig wilt zijn, is het van belang dat je de deelname tijdig (bij voorkeur vandaag of zo spoedig mogelijk bevestigt). Dit kan door een e-mail te zenden naar: events@orangelegal.nl. Je ontvangt dan meteen een bevestiging van de deelname.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal welkom te mogen heten.

Hopelijk tot dan!

Mr. Floris Zwartkruis

Deel dit artikel:

Picture of Floris Zwartkruis

Floris Zwartkruis

Orange Legal is een modern en ambitieus juridisch advieskantoor voor bedrijven en particulieren binnen de Randstad, met specialisatie arbeidsrecht.

Laatste nieuws

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).