Welke verplichtingen heb ik en welke verplichtingen heeft mijn werkgever tijdens ziekte?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

Wet verbetering Poortwachter

De verplichtingen van de werkgever tijdens ziekte van de werknemer zijn neergelegd in de Wet verbetering Poortwachter. Zie hiervoor het artikel Wat zijn de belangrijkste verplichtingen van de Wet verbetering Poortwachter?

Eisen van goed werknemerschap en goed werkgeverschap tijdens ziekte.

Ook tijdens ziekte moet de werknemer zich houden aan de eisen die gesteld worden aan goed ´werknemerschap´ en de werkgever moet zich houden aan de eisen die gesteld worden aan ´goed werkgeverschap´.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).