Mogen medische gegevens worden opgenomen in het personeelsdossier?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

De medische gegevens, ook indien deze door de medewerker zelf zijn verstrekt, mogen niet in het personeelsdossier worden opgenomen.

Het salarisdossier

Het salarisdossier. In dit dossier worden alle gegevens opgenomen die betrekking hebben op loon (salaris), toeslagen, subsidies, bonusregelingen en onkostenvergoedingen.

In het salarisdossier kun je dus ook alle addenda (aanvullende overeenkomsten op de arbeidsovereenkomsten) opnemen, bijvoorbeeld ten aanzien van de auto van de zaak, studiekosten, teruggave van computer en mobiele telefoon etc.

Ten slotte kunnen in het salarisdossier worden opgenomen het relevante bank of girorekeningnummer van de werknemer en de loonbelastingverklaring.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).