Wat moet ik doen bij ontslag?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

Er is nergens in de wet bepaald hoe je als werknemer precies moet handelen bij ontslag. Wel is in de wet bepaald dat een werknemer als een “goed werknemer” moet handelen. Dat geldt dus ook in ontslagsituaties.

Stel je als volgt op:

  • Laat je niet onder druk zetten
  • Doe geen toezeggingen zonder voorafgaand juridisch advies
  • Maak niet zomaar afspraken over het einde van de arbeidsovereenkomst. Maak gebruik van de mogelijkheid gratis screenen vaststellingsovereenkomst.
  • Verklaar niet zomaar dat je verkeerd gehandeld hebt.
  • Zeg tegen je werkgever dat je over de ontstane situatie wilt nadenken en neem direct contact met ons op.
JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).