Wat kan ik doen als mijn werkgever mij niet ziek vindt?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

mijn werkgever speelt voor eigen arts…

Het is niet aan de werkgever om een ziektemelding van de werknemer wel of niet te accepteren.

Zodra de werknemer zich ziek heeft gemeld, ligt het op de weg van de werkgever om ervoor te zorgen dat de werknemer wordt opgeroepen door de bedrijfsarts.

Werkgever kan dus niet voor eigen arts gaan spelen.

Indien werkgever niet oproept voor de bedrijfsarts komt dit voor risico van de werkgever als nadien discussie ontstaat over wel of niet terechte ziektemelding.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).