Wat houdt de STECR richtlijn bij arbeidsconflicten in?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

Er is per 12 april 2022 een nieuwe richtlijn bij arbeidsconflicten. De zogeheten STECR-richtlijn is bedoeld zowel om arbeidsconflicten te beheersen als te voorkomen.

Achterliggende gedachte van de richtlijn is dat uit onderzoek (bron: www.stecr.nl) is gebleken jaarlijks aan 70.000 tot 100.000 ziekmeldingen een conflict ten grondslag ligt. En 1 op de 5 werknemers heeft ooit te maken gekregen met een arbeidsconflict.

De STECR-richtlijn wordt soms door de bedrijfsarts gehanteerd.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).