Wat kan ik doen als ik het niet eens ben met de bedrijfsarts?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

Als je het niet eens bent met het oordeel van de bedrijfsarts, dan kun je een ´second opinion´ aanvragen. De second opinion wordt gegeven door een andere bedrijfsarts of door een arboarts.

Het verschil tussen een bedrijfsarts en een arboarts is dat de arboarts niet beschikt over de specialisatie ´arbeid en gezondheid bedrijfsgeneeskunde´. De bedrijfsarts is dus een specialist en de arboarts is een basisarts.

De second opinion is erop gericht om de kwaliteit van de bedrijfsgezondheidszorg te verhogen en de werknemer meer zekerheid te geven over de juistheid van een advies.

Werkgever moet de kosten van het second opinion betalen.

Wil je concreet advies of een second opinion ook in jouw geval is aan te raden en hoe je dat het beste aanpakt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).