Wat kan ik doen als ik te maken krijg met grensoverschrijdend gedrag op de werkplek?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

Veilige werkomgeving

Werkgever is verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Werkgever moet hiervoor een beleid hebben en voeren voor ´psychosociale arbeidsbelasting´ (PSA).

Gedragsprotocol

Een goed werkgever heeft doorgaans ook een gedragsprotocol dat van toepassing is op de arbeidsovereenkomst. Hierin is duidelijk bepaald welke gedragingen ontoelaatbaar zijn en hoe er door de werkgever opgetreden gaat worden indien het gedragsprotocol geschonden wordt.

Vertrouwenspersoon

Meestal heeft een werkgever ook een vertrouwenspersoon aangesteld.

Als je te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag op de werkplek, neem dan vrijblijvend contact op. Dan kan spoedig een oplossing worden bereikt zodat de grensoverschrijdende gedragingen tot het verleden zullen behoren.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).