Wat kan ik doen als ik het niet eens ben met de eindafrekening en de bedragen die mijn werkgever na het einde van de arbeidsovereenkomst wil betalen.

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

Over de eindafrekening ontstaat dikwijls onenigheid. Daarom is het goed om de eindafrekening te laten toetsen op juistheid. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op.

De werkgever moet het bedrag van de eindafrekening uiterlijk een maand na het einde van het dienstverband hebben betaald.

Indien werkgever achterwege blijft of weigerachtig is om volledig te betalen, kun je dit met succes aanvechten via rechtsbijstand.

Profiteer daarom van goede en voordelige rechtsbijstand om via de rechter je gelijk te halen.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).