Is mijn werkgever na het einde van de arbeidsovereenkomst of na ontslag verplicht om een eindafrekening / overzicht te sturen van wat nog moet worden betaald?

Juridisch advies & rechtshulp

Neem contact met ons op voor juridisch advies & rechtshulp. We gaan ons uiterste best doen om ook voor jou de beste oplossing te realiseren.

Vaststellingsovereenkomst screenen

Heb je een (concept) vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever ontvangen en wil je deze gratis door ons laten screenen? Dat kan!

Na het einde van de arbeidsovereenkomst is werkgever verplicht om een eindafrekening te verstrekken.

De eindafrekening is een overzicht van de resterende looncomponenten. In de eindafrekening staat het resterende salaris, het vakantierecht, de resterende vakantiedagen en verder wordt er ook op vermeld hoe het staat met de 13e maand, bonussen en overuren.

Als jouw werkgever weigert om de eindafrekening te sturen of om het bedrag van de eindafrekening te betalen, dan kun je dit met succes in rechte afdwingen. Bovendien heb je dan recht op de wettelijke verhoging, tot maximaal 50% extra omdat de werkgever te laat betaald heeft.

Profiteer daarom van goede en voordelige rechtsbijstand om via de rechter je gelijk te halen.

JURIDISCH ADVIES OF RECHTSBIJSTAND AL V.A. € 299

Prepaid rechtshulppakketten

Alleen bij Orange Legal kunnen van tevoren extra voordelig uren juridisch advies of rechtsbijstand voor arbeidsrechtzaken/ontslagzaken tevoren worden ingekocht via een prepaid deal met gemodereerd vervolgtarief.
Neem direct contact op

Juridisch advies & rechtshulp

Of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).
Gratis check

Vaststellingsovereenkomst screenen

Stuur ons een bericht

Neem direct contact op

Of vul onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op (meestal binnen enkele uren).